Swan Overshadow

Nautor Swan zet de uitbreiding van zijn motorjachtdivisie voort met de presentatie van Swan OverShadow, het 13+ meter lange motorjacht dat het concept van genieten van het leven op zee opnieuw definieert. De elegantie en stijl van Nautor Swan’s is perfect opnieuw geïnterpreteerd door Jarkko Jämsén, resident Swan Shadow-ontwerper, waarbij de nadruk ligt op de belangrijkste elementen in het DNA van het Finse merk: kwaliteit, innovatie, prestaties en betrouwbaarheid.

De Swan OverShadow is gebaseerd op de hoogwaardige romp van de Swan Shadow, die bijzonder efficiënt en zeewaardig is, en beschikt over een binnenboordmotor en twee alternatieve indelingsconfiguraties boven- en benedendeks.


Het verzonken dek biedt veel leefbaarheid met een externe natte bar/kombuis en een ruim 2 meter lange zonnebank. Een zeer royale eethoek rondom de banken zorgt voor een gezellige sfeer. De ruime ruimte op het dek is mogelijk gemaakt door de zonnebank meer naar achteren boven de binnenboordmotoren te plaatsen. Hierdoor wordt ook het achterstevengedeelte vrijgemaakt, waardoor de bestuurder een functioneler achterdek kan manoeuvreren, waardoor de boot gemakkelijker te besturen is. Het achterstevenplatform heeft dezelfde functionaliteit als bij de Swan Shadow, met drie posities: centrale positie voor het rijden, bovenste positie die dient als passarelle en positie onder waterniveau voor gemakkelijker toegang tot het water tijdens het zwemmen of watersporten. De gloednieuwe Swan OverShadow is voorzien van een hoge en brede voorruit, die meer bescherming biedt in de cockpit en zorgt voor meer veiligheid en comfort voor de bestuurder en co-piloot tijdens het varen op hogere snelheden.

Swan Overshadow
Swan Overshadow Informatie aanvraag