Swan Arrow

HET CONCEPT
Swan Arrow is een sportief en elegant jacht, ontworpen door Jarkko Jamsén, de huisontwerper van de motorjachtdivisie, die een prachtig kunstwerk heeft gemaakt. Met een elegant en eigentijds ontwerp, verfijnde lijnen en een volumineus interieur blijkt Swan Arrow een “open” jacht te zijn dat zeer geschikt is voor langere cruises.
Het jacht heeft een ‘walkaround’-ontwerp van 23 meter en biedt de kenmerken van een superjacht, verpakt in een kleiner formaat.

HET DEK
Eén van de belangrijkste innovaties van Swan Arrow is het openingsplatform waarmee een strandoppervlak van ongeveer 50 m² wordt gecreëerd, dat niet direct op het water drijft, maar door het gebruik van de zijopeningen naar een hoger niveau wordt gebracht, waardoor er in totaal een echt terras op het water ontstaat. zee.

Het nieuwe 75 voet motorjacht met Swan-signatuur beschikt over een ruim rondloopdekplan, met een beschermde cockpit die wordt gekenmerkt door een opengaand dak en een glazen schuif- en draaideursysteem. Deze aanpak maakt een volledig panoramisch uitzicht en een ‘al fresco’-gevoel mogelijk wanneer deze wordt geopend, terwijl het gezellig, beschermd en privé blijft wanneer deze is gesloten, perfect ontworpen voor een boot die is ontworpen om van het allerbeste te genieten tijdens het varen en ook wanneer hij voor anker ligt.

HET INTERIEUR
Het interieur van Swan Arrow toont alle typische details die Swan-jachten iconisch maakten, maar introduceert ook nieuwe elementen en materialen van een toonaangevend interieurontwerp. De ruimte is gemaximaliseerd en biedt een ‘thuisgevoel’. Het jacht is ontworpen met een dubbele configuratie, passend bij de levensstijl van de eigenaren. Naar beneden biedt het jacht plaats aan 6 gasten in een boeiende ruimte: aan bakboordzijde is een speciale kombuis die de achterste hoofdcabine bedient, grootlicht met een inloopkast en een eigen badkamer; een VIP- en een tweepersoonshut, beide met een eigen hoofd om aparte en privéruimtes te creëren. Het bemanningsverblijf voor twee personen ligt verder naar voren, waardoor er veel privacy is voor de eigenaren en hun gasten. De alternatieve indeling biedt twee ruime tweepersoonshutten met midscheeps een loungegedeelte. Deze optie is ontworpen voor degenen die graag tijd doorbrengen met ontspannen benedendeks. Aan stuurboordzijde bevindt zich de salon met een speciale eethoek met U-vormige bank.

Swan Overshadow SWAN ARROW WEBSITE
Swan Overshadow Informatie aanvraag