Swan Shadow, Overshadow en Arrow

swan shadow motorboot tender

Swan Shadow
Het ontwerp DNA van Nautor Swan is gebouwd op een sterke traditie. De Swan Shadow moet de verwachtingen overtreffen van een clientèle, welke gewend is aan de luxe en prestaties van Nautor’s zeiljachten.

De Swan Shadow is primair bedoeld voor eigenaren van zeil- en grotere motorjachten welke een tender zoeken voor bij hun moederschip. Daarnaast is de Swan Shadow ontworpen om gemakkelijk een nacht of weekend op door te kunnen brengen. In het licht van het veelzijdig gebruik en de wensen van onze klanten, zijn er uitgebreide mogelijkheden boven- en onderdeks.
Swan Shadow details

Swan Overshadow
De Swan OverShadow is gebaseerd op de hoogwaardige romp van de Swan Shadow, die bijzonder efficiënt en zeewaardig is, en beschikt over een binnenboordmotor en twee alternatieve indelingsconfiguraties boven- en benedendeks.
Swan OverShadow details

Swan Arrow
Swan Arrow is een sportief en elegant jacht, eveneens ontworpen door Jarkko Jamsén, de huisontwerper van de motorjachtdivisie, die een prachtig kunstwerk heeft gemaakt. Met een elegant en eigentijds ontwerp, verfijnde lijnen en een volumineus interieur blijkt Swan Arrow een “open” jacht te zijn dat zeer geschikt is voor langere cruises.

Het jacht heeft een ‘walkaround’-ontwerp van 23 meter en biedt de kenmerken van een superjacht, verpakt in een kleiner formaat.
Swan Arrow details