J/80

[:nl]De J/80 is door haar hoge ballast ratio de veiligste sportboot die er is. Door haar grote manoeuvreerbaarheid en de mogelijkheid om hoge snelheid te varen, is ze ook fantastisch om downwind te varen.

Trek de zeilen aan, en je zeilt al op 95% van haar potentieel! Haar lichtgewicht design betekent dat de boot eenvoudig in plane komt op voor de windse koersen. Met 16/18 knopen snelheid in een stevige bries, is de boot volledig controleerbaar, maar bent u wel gegarandeerd van een spectaculaire rit.

Als u uw horizon wilt verbreden met een moderne sportboot, en in de open wateren buiten de beschutting van havens en meren wilt varen, dan is er maar 1 keus. De J/80 one-design zeilboot.

Meer informatie over de J/80 kunt u hier vinden.[:en]The J 80’s very high ballast ratio makes it the safest sportsboat around with its impressive stability.
Featuring supreme flexibility at the helm and capable of high speeds, she’s also a lot of fun in downwind conditions.

Sheet on the sails and you’ll already be performing at 95% of your potential.
Her lightweight design means you can very quickly get up on the plane in downwind conditions.
Able to reach 16/18 knots of boat speed in the breeze in complete safety, you’re guaranteed a thrilling ride!

If you would like to expand your sailing horizons with a modern sportboat in open waters outside protected harbors and lakes, there’s only one choice: the International J/80 one-design class sailboat.

More information on this model can be found here.[:]