VACATURE

monteur / reparateur / installateur

Seaport Sailing Yachts BV (Nautor’s Swan Benelux) is een hoge kwaliteit jachtservice aanbieder opererend vanuit IJmuiden. Naast jachtservice is het bedrijf ook actief in verkoop van nieuwe en tweedehands schepen met klanten in de Benelux en Middelandse Zee. Als Authorized Nautor’s Swan Service Centre zijn wij gespecialiseerd in Nautor’s Swan zeiljachten.

Wij zoeken iemand met passie voor de watersport en die graag in een omgeving werkt van unieke zeiljachten. Werken in een klein team met exclusieve zeiljachten betekent dat een hoge mate van vakkundigheid vereist is om een installatieproject tot een succesvol einde te brengen, soms op locatie. Werkzaamheden variëren van het installeren van een boegschroef tot een complete elektronica set en van het vervangen van een motor tot het zoeken van storingen. Je bent ook bereid om andere voorkomende werkzaamheden aan boten te verrichten.

Jouw profiel:

-       Ervaring in installatietechniek, sterke voorkeur voor jachtbouw/jachtservice

-       Voorkeur voor technische MBO opleiding

-       Affiniteit met watersport en technische ontwikkelingen in de branche

-       Zelfstandig opererend en draagt graag verantwoordelijkheid

-       Flexibel en bereid tot reizen

-       Rijbewijs B

-       Woonachtig in de regio

Wat bieden wij:

-       Klein en hecht team

-       Dynamische werkomgeving

-       Diversiteit in werkzaamheden

-       Fulltime baan

-       Reiskostenvergoeding

-       Marktconform salaris

Solliciteren:

Wil je soliciteren of heb je vragen, dan ontvangen wij graag jouw cv. Je kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. reageren waarbij je in je motivatie duidelijk aangeeft waarom deze functie bij jou past.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Swan 65 boot Düsseldorf

Graag nodigen wij u uit voor de Dusseldorf Boat Show die plaats vindt van 20 tm 28 januari. Met trots kunnen we melden dat we de Swan 54 gereed hebben gemaakt voor de show, vorige week is ze vanuit IJmuiden vertrokken naar de Messe in Dusseldorf waar het schip te bezichtigen is op stand A58 in hal 16.

Daarnaast zal de mock-up te zien zijn van de eerste Swan 65 die momenteeel in aanbouw is voor een Nederlandse eigenaar. Dit is een 1:1 schaal van het interieur wat onderdeel is van het bouwproces om de puntjes op de i te kunnen zetten. Door deze nu beschikbaar te hebben op de beurs kunt u ervaren hoe het is om in dit schip rond te lopen.

We raden u aan om een afspraak in te plannen wanneer u de Swan 54 of de mock-up van de Swan 65 wilt bekijken of uiteraard om de bespreken welk schip het beste bij u past. Dit kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

After 10 years Nautor's Swan Benelux is back on the Hiswa in Water boatshow. We are proud to announce the Swan 54 as world premiere. You are welcome to experience the Finnish craftmanship combined with the Italian style and passion at the boatshow.

Please feel free to make an appointment so we are sure you can visit the yacht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SWAN 54 hiswa

Seaport Sailing Yachts BVNautor's Swan Benelux agent | Kennemerboulevard 726, 1976 ES IJmuiden | the Netherlands | T. +31 255 525 839 | info@nautorswan.nl 
Jachtservice | Winterstalling | Nautor's Swan Brokerage | Yacht Broker | Jachtmakelaar | Nederland